Werking

Samenwerken aan een gezamenlijk doel!

Er zijn in Vlaanderen heel wat mensen die niet werken, moeilijk aansluiting vinden op de arbeidsmarkt en op zoek zijn naar een job. Hiervoor worden verschillende tewerkstellingsprogramma’s uitgewerkt. Peoplesprojects heeft deze ervaring foor het opstarten en het succesvol uitgevoerde ESF-Project “een hart voor werk”. We zijn actief binnen de Onderwijs / Non-Profit Sector.

Sample background

Beste bezoeker

Bestuur Peoplesprojects Paul Bols

Peoplesprojects is een Non-Profit organisatie. Hieronder drie belangrijke speerpunten voor onze organisatie op dit moment. 

1 PeoplesProjects ondersteunt scholen als sociaal project voor betere ICT-omgeving binnen het Basisonderwijs

Peoplesprojects als werkgever binnen de sociale economie, uit de niet-commerciële sector, heeft binnen dit kader een project opgezet. In ruil daarvoor krijgen we een (loon)subsidie. Op deze manier willen wij de werkgelegenheid bevorderen. ’Meer mensen aan het werk’ geldt immers als topprioriteit binnen de VZW Peoplesprojects.

2 Samenwerkingen binnen de kunstsector 

Het beschikbaar stellen van oefenruimtes voor muziek, kunst , film en fotografie is één van de mogelijkheden. Deze samenwerkingen zorgen voor een grote diversiteit.

3 Peoplesprojects start met Fotostudio22

Fotostudio22 is een organisatie die u helpt bij het organiseren van een fotografie evenement voor uw werknemers, fotoclub en professionals. Je merkt het meteen, geen enkele uitdaging is te groot voor Fotostudio22!

We zijn zover: Peoplesprojects bestaat 10 jaar. Het sociale project hartziekte vzw groeide uit tot de volwaardige VZW Peoplesprojects binnen de Non-Profit sector! Tien jaar geleden was het speelveld heel anders. We waren een beetje voor op onze tijd. Het ESF project dat van start is gegaan in 2010 is momenteel zeer actueel. Je kan het nog steeds volgen op de website "een hart voor werk". Nu gaat het allemaal wat sneller, maar daarom niet gemakkelijker. De steeds veranderende wetgeving maakt het voor tewerkstelling of “werk op maat” niet eenvoudiger.

Peoplesprojects, opgericht in 2007, is een Kempische organisatie.

Dagelijks staat een gedreven team van 4 medewerkers klaar om opdrachten van onze klanten professioneel uit te voeren met aandacht voor onze sociale doelstellingen. Dit zowel voor bedrijven als voor overheden.

Vanuit onze uitvalsbasis parklaan 22 te turnhout verzorgen wij een divers aanbod van diensten en werkzaamheden. Dit alles met het oog op tewerkstelling.

Onze afdeling ICT realiseert projecten van groot tot klein. Dit vooral binnen het Onderwijs. Van het plaatsen en installeren van servers en netwerken van scholen tot het plaatsen van computers en digitale borden. Ook kunnen wij het periodieke onderhoud van uw ICT-park verzorgen zodat alles vlot verloopt.

Onder onze koepel zijn verschillende organisaties gevestigd, zij hebben een leuk sociaal en ruimdenkend onderdak gevonden. Van kunstschilders tot boetseren, van gitaar tot kantklossen, van fotografie tot het maken van decors.... Bijna alles is mogelijk!

Dit doen wij al jaren naar tevredenheid van vele trouwe klanten.

ESF

Vlaamse Overheid

Prov. Antwerpen

KBS

Peoplesprojects

10 jaar
De zoektocht om de juiste formule te vinden tussen maatwerk en als onafhankelijke organisatie te overleven was een zoektocht. De laatste 10 jaar hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in deze materie.

2017-05-11
Turnhout

Turnhout

Tot op de dag van vandaag blijven wee groeien en jobs creëren voor personen met een handicap. Dit doen we via samenwerking met scholen en de Non-Profit sector.

2013-03-08
Turnhout

Turnhout

Dankzij de middelen van het Europees Sociaal Fonds zijn we definitief van start kunnen gaan met het tewerkstellingsproject Peoplesprojects VZW

2013-03-06
Turnhout

Turnhout

Via de Koning Boudewijn Stichting een prijs ontvangen als "beste burgerinitiatief"

2012-09-02
Turnhout

Turnhout

Het ESF-project "een hart voor werk" kan van start gaan. Dit met verschillende partners nl: SPK, VDAB, GTB, Resoc,CM en AZ-Turnhout.

2010-05-07
Turnhout

Turnhout

Project ondersteuning gekregen van Prov. Antwerpen. Het bedrag van 25.000 Euro was voldoende om alle kosten te overbruggen.

2009-03-07
Turnhout

Turnhout

Door de groei van het project was het mogelijk om een VZW op te richten. De samenwerking met verschillende tewerkstellingsdiensten was een succes.

2007-20-03
Turnhout

Turnhout

Opstart project Hartziekte VZW, een kleine feitelijke vereniging om tewerkstelling te bevorderen voor personen met een handicap

Maak een afspraak

Parklaan 22 Bus 9,
2300 Turnhout

Get Direction
Contact

Tel: +(32) 14 728656
Mobile: +(32) 498156051

Email: pbols(at)peoplesprojects.be
Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: op afspraak

Zondag gesloten :)